Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 79 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagi sottovuoto
50min
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15min
Croccante a nido d'ape (Honeycomb)
1 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2h 10min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4 Std. 50 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min