Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 79 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 godz. 45 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min