Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, peeled, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp all-purpose flour
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- 1 tbsp dried parsley
- 1 tbsp dark brown sugar
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine, blistered (see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3573 kJ / 854 kcal
- Protein
- 84 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 46 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1387 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2u. 45min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20 min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13u. 20min