Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g dereotu yaprağı
- 1000 g su
- 200 g tavuk göğsü fileto, derisiz, enlemesine ikiye bölünmüş
- 200 g arpa şehriye
- 65 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 100 g közlenmiş kırmızı biber, parçalara bölünmüş (1- 2 cm), suyu süzülmüş
- 80 g konserve mısır, suyu süzdürülmüş
- 15 g limon suyu
- 50 g zeytinyağı
- ¾ tk tuz
- ⅛ tk karabiber
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 900 g
- Kalori
- 6438.9 kJ / 1538.9 kcal
- Protein
- 75.2 g
- Karbonhidrat
- 173.8 g
- Yağ
- 59.4 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 2692 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orman Kebabı
1h
Tavuklu Pilav
1h 10 min
Etli Fajita
40 min
Sömelek Köfte
1h
Kekik, Nane ve Tarçınlı Bitki Çayı
10min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 min
Muzlu Vişneli Dondurma
10min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10min
Çilek, Limon ve Naneli Çubukta Dondurma
12 Std. 5 Min
Reçelli Kurabiye
1 Std. 40 Min
Limonlu Cheesecake
14h 20min