Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g dereotu yaprağı
- 1000 g su
- 200 g tavuk göğsü fileto, derisiz, enlemesine ikiye bölünmüş
- 200 g arpa şehriye
- 65 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 100 g közlenmiş kırmızı biber, parçalara bölünmüş (1- 2 cm), suyu süzülmüş
- 80 g konserve mısır, suyu süzdürülmüş
- 15 g limon suyu
- 50 g zeytinyağı
- ¾ tk tuz
- ⅛ tk karabiber
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 900 g
- Kalori
- 6438.9 kJ / 1538.9 kcal
- Protein
- 75.2 g
- Karbonhidrat
- 173.8 g
- Yağ
- 59.4 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 2692 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kakaolu Muffin
35 Min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 Min
Peynirli Omlet
15min
Kısır
30 Min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 Min
Kahveli Şekerleme
25 Min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Haşlanmış Karabuğday
25 Min
Haşlanmış Makarna
25 Min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 Min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Hafif Domates Sosu
35 Min