Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g havuç, soyulmuş, boylamasına ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (1 cm)
- 50 g sakız kabağı, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 190 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 314 kJ / 75 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10p
Patates ve Havuç Püresi
45min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10p
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Havuçlu Meyve Lapası
25min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Tahıllı Meyve Lapası
10p
Armutlu Yulaf Kreması
10p