Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g havuç, soyulmuş, boylamasına ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (1 cm)
- 50 g sakız kabağı, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 190 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 314 kJ / 75 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 Min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Armutlu Yulaf Kreması
10 min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 Min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 Min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 min