Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta with lentils and sausage
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
1 tsp dried basilfresh basil leaves6 - 8
-
olive oil30 g
-
raw pork sausages skinless and crumbled200 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
short dried pasta (See Variation)320 g
-
canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)200 g
-
balsamic vinegar (isteğe bağlı)10 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
fresh basil leaves for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
684.4 mg
Protein
23.2 g
Kalori
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Yağ
21.4 g
Lif
7.4 g
Doymuş Yağ
5.1 g
Karbonhidrat
66.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
"Moussaka" bowl
45 dk
Chocolate and Peanut Protein Bombs
Değerlendirme yok
Candied Strawberries
Değerlendirme yok
Salmon and Mushroom Rice
1sa
Steamed Frittata Egg Cups
45 dk
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 dk
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 dk
Apple Nut Bread
Değerlendirme yok
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Değerlendirme yok
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 dk
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 dk
Macaroni carbonara
30 dk