Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle a listarelle
- 2 spicchi di aglio a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (isteğe bağlı)
- 2 pizzichi di sale
- 1600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 947.5 kJ / 226.5 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 794.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4h
Carote sottovuoto timo e feta
1sa
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Scalogno insaporito (250 g)
20min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Vitello tonnato sottovuoto
5 godz.
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Caponata (TM6)
1sa 30 dk
Peperonata (TM6)
45min
Peperoni e cipolle insaporite
25min