Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle a listarelle
- 2 spicchi di aglio a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (isteğe bağlı)
- 2 pizzichi di sale
- 1600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 947.5 kJ / 226.5 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 794.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Peperonata (TM6)
45 min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2h
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Patate Sottovuoto
2h
Ratatouille di verdure sottovuoto
1h
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h