Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di salvia fresche
- 200 g di fagioli bianchi secchi, precedentemente ammollati in acqua per 10-12 ore, ben sciacquati
- 600 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 698.7 kJ / 167 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 10.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 523.3 mg
Alternatif tarifler
Ceci a Cottura Lenta
14hod. 40min
Cottura dei fagioli
11 Std.
Cannellini a Cottura Lenta
14hod. 40min
Cipolle e aglio dorati
20min
Cipolle saporite (200 g)
20min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Fagioli alla veneta
1sa 30 dk
Cipolle e aglio insaporiti
20min
Cipolle insaporite (200 g)
20min
Scalogno insaporito (250 g)
20min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Cipolle piccanti insaporite
20min