Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Essiggurken, in Stücken
- 100 g Rüebli, in Scheiben
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g pflanzliches Öl
- 70 g Tomatenpüree
- 300 g Hühnerherzen
- 30 g Rollgerste
-
1000
g Geflügelfond
veya 1000 g Wasser - ½ TL Salz
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 10 schwarze Pfefferkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
10
g Dill, frisch, abgezupft, zum Servieren
veya 10 g Petersilie, frisch, abgezupft, zum Servieren - 60 g Crème fraîche zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1 Std.
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3 Std. 25 Min
Pierogi mit Rindfleisch-Füllung
1 Std.
Graupen, gekocht
35min
Borschtsch
50 Min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min