Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Essiggurken, in Stücken
- 100 g Rüebli, in Scheiben
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g pflanzliches Öl
- 70 g Tomatenpüree
- 300 g Hühnerherzen
- 30 g Rollgerste
-
1000
g Geflügelfond
veya 1000 g Wasser - ½ TL Salz
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 10 schwarze Pfefferkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
10
g Dill, frisch, abgezupft, zum Servieren
veya 10 g Petersilie, frisch, abgezupft, zum Servieren - 60 g Crème fraîche zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1137 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 Min
Orientalische Linsensuppe
30min
Borschtsch
50min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Kreppel
1h
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Ucha - Fischsuppe
50min