Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2010.3 kJ / 480.5 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 701.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto fragole e pesto di rose
40 min
Risotto melone e speck
40 min
Risotto con fichi e speck
40 min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Risotto ai carciofi
30 Min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min