Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yorkshire puddings
- 140 g plain flour
- 100 g milk
- 100 g cold water
- 4 eggs
- ½ tsp sea salt
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 30 g plain flour
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 tsp Vegemite® (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Protein
- 120.4 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 36.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 997 mg
Alternatif tarifler
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Brandy butter
10min
Rhubarb crumble
45 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Retro prawn cocktail
20min
Classic trifle
4h
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Guinness beef pies
2j 15 menit
Traditional gravy
25 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Traditional Apple pie
1h 30min
Traditional sausage rolls
50 min