Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yorkshire puddings
- 100 g milk
- 140 g plain flour
- ½ tsp sea salt
- 100 g cold water
- 4 eggs
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (e.g. rib roast, rump and sirloin - see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 20 g tomato paste
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 2 bunches broccolini, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 30 g plain flour
- 1 tsp VEGEMITE® (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Protein
- 120.4 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 36.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 997 mg
Alternatif tarifler
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Béarnaise sauce
20min
Retro prawn cocktail
20min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Traditional gravy
25min
Traditional sausage rolls
50min
Chocolate butter cream
10min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min