Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1138.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Chunky bolognese
50min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1 Std. 25 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Guinness beef pies
2h 15min