Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef and beer stew
- 40 g olive oil
- 600 g beef (for stewing), cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 150 g leek, cut into slices
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp Meat stock paste (see Tips)
Pastry and assembly
- 150 g plain flour
- 65 g butter, cold, cut into cubes
- 1 egg
- ½ tsp salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2710.8 kJ / 647.5 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1138.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Guinness beef pies
2h 15min
Chunky bolognese
50min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Rosemary meat pies
3h 30min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4 Std.
Lasagne bolognese
2hod. 30min
Classic beef burgers
1h
Spiced lamb pie
40 Min
Tuna mornay
45min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min