Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry
- oil, for greasing
- 250 g water
- 150 g lard
- 600 g plain flour
- 1 tsp salt
Filling
- 500 g water
- 3 eggs
- 80 g brown onion, cut into halves
- 100 g rindless bacon rashers, cut into pieces
- 20 g lard
- 300 g pork mince
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp salt
- ½ tsp freshly ground pepper
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp dried sage
- 20 g fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)
- 70 g blue cheese, sliced (isteğe bağlı)
- English mustard, to serve
- cornichons, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1884.8 kJ / 448.8 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 42.2 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 703.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Damper with golden syrup butter
40 Min
Aussie damper
45 min
Cornish pasties
2h
Cornish Pasty
1h 30 min
Basic bread
1h 35 min
Apple shortcake
1h 50min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Baguette
3h 45min
Quiche Lorraine
45 min
Beef and beer pie
1h 40min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15 min