Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 2 eggplants (approx. 1000 g)
- ½ lemon, zested and juiced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g plain yoghurt
- 25 g tahini
- 1 pinch sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 920 g
- Kalori
- 2508.1 kJ / 599.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 76.1 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 36.1 g
- Sodyum
- 192.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Tzatziki dip
15 Min
Hommus
15 Min
Falafel
25 Std. 30 Min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Mushroom pâté
1u. 15min
Baba ghanoush
1 godz.
Tahini dip (tarator)
5 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Traditional hommus
25h 5min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Tarator (tahini dip)
5 Min