Cihazlar ve Aksesuarlar
Graubünden gerstsoep
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 porties
Malzemeler
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Protein
9 g
Kalori
1137 kJ /
273 kcal
Yağ
17 g
Karbonhidrat
19 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Traditionele recepten
47 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Değerlendirme yok
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Değerlendirme yok
Glutenvrij Brood
3sa 20 dk
Geode cake
Değerlendirme yok
Glutenvrije gevulde pepers
Değerlendirme yok
Italiaanse brunch
1sa 30 dk
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1sa 30 dk
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Değerlendirme yok
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1sa 5 dk
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Değerlendirme yok
Forel met hollandaisesaus
50 dk
Pompoensoep met room
35 dk