Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meat Filling
- 400 g pork mince
- 1 tsp fine sea salt
- 15 g sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp toasted sesame oil
- 15 g soy sauce
- 50 g water
Dough
- 250 g water
- 15 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 500 g plain flour (approx. 10% protein content) (see tips)
- ½ tsp fine sea salt
- 5 g oil (e.g. vegetable or sunflower oil)
Cooking
- 1 Tbsp oil (e.g. vegetable or sunflower oil)
- 100 g water
- 1 tsp black sesame seeds
- 15 g spring onions, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 640.4 kJ / 153.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 4.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 124 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bibimbap Burrito
45 min
Miso Carbonara Udon
25 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Korean Fried Chicken
3h 10 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Waffles
25 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1óra 15p
Taiwanese Steamed Buns
2 Std. 45 Min