Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Breadcrumbs
- 50 g bread, day old, cut in pieces
Codfish
- 100 g bread, day old, cut in pieces
- 100 g milk
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces
- 400 g salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel Sauce
- 300 g milk
- 60 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 200 g double cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Hake and Prawn Burger
15 Min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min