Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre
-
1000
g de petits pois frais
veya 1000 g de petits pois surgelés - 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de crème fraîche
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 dk
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 min
Crème de chou-fleur
40 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 min
Velouté de champignons
20 min
Velouté de courgette
25 min
Crème de chou-fleur
30 dk
Crème de carotte
30 dk
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Crème de lentilles corail
35 min
Crème de courgette au bleu
25 min