Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 25 g Sesamöl
-
50
g gelbe Currypaste
veya 2 TL Madras-Curry-Pulver - 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 200 g Rote-Bete-Saft
- 5 Kaffir-Limettenblätter, getrocknet oder TK
- ½ TL Pfeffer
- 2 TL Salz
- 600 g Süßkartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Möhren, in Würfeln (2 cm)
- 200 g Blumenkohl, in Röschen (3 cm)
- 200 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 20 g Limettensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1449 kJ / 347 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 98 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 Min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 Min
Süßkartoffel-Spinat-Curry mit Blumenkohlreis
40 dk
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1 Std.
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 Min
One-Pot-Bulgur mit Kürbis
30 Min
Blumenkohl-Reissalat mit Erbsen
45 Min
Auberginen-Tomaten-Curry
30 Min
Orientalischer Nudelsalat
30 Min
Locro Argentino
30 Min
Blumenkohl-Korma
40 dk