Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
veya 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
veya 600 g de patatas
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 58.5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mejillones en salsa de tomate con pasta
35 Min
Crema de batata con chips
40 min
Crema de coliflor con ramilletes glaseados
45 Min
Stollen navideño con requesón
2 godz. 30 min
Ensalada de espinacas con sésamo
30 Min
Borrajas y champiñones en conserva rehogados con beicon
20 min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Cardo con almendras
20 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1 godz.
Puerros en vinagreta
30 Min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min