Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Espárragos y patatas
-
1000 - 1500
g de espárragos blancos frescos
veya 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos - 1100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
-
700
g de patatas de guarnición
veya 600 g de patatas
Salsa holandesa
- 20 - 40 g de agua
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 175 - 350 g de mantequilla
- 4 - 8 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2919 kJ / 698 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 58.5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Ensalada con pollo dorado, uvas y pasas
25 min
Tabla de marisco y pescado a la parrilla
1 godz. 20 min
Espiral de lombarda y manzana
40 min
Pepinos encurtidos
48 godz. 20 min
Pudin de trucha
2h 40min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1h
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 min
Puerros en vinagreta
30 min
Espárragos blancos frescos gratinados
1h
Cardo con almendras
20 min
Ajos confitados a las hierbas
45 min