Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Wasser
- 150 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 60 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Feta, in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), gut abgetropft, geviertelt
- 150 - 200 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- 4 Eier
- 5 Stängel Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 4513 kJ / 1079 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1775 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Blinis
55 dk
Tschebureki
1sa 20 dk
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 godz. 10 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 godz. 30 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1sa 20 dk
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 godz. 40 min
Kreppel
1h
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min