Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Wasser
- 150 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- 60 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Feta, in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), gut abgetropft, geviertelt
- 150 - 200 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- 4 Eier
- 5 Stängel Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 4513 kJ / 1079 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1775 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Kreppel
1 godz.
Gemüse-Leber-Torte
1h 50min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Rumänische Frischkäsewecken
2 Std.
Tschebureki
1h 20min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gefüllte Blinis
55 min