Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Milch
- 120 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Ei
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 1000 g Weißkohl, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Öl
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 300 g Crème fraîche
- 2 Eigelb
- Saure Sahne zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2116 kJ / 505 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1 Std.
Watruschki
1 Std. 40 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Gefüllte Blinis
55 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1sa 20 dk
Tschebureki
1sa 20 dk
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2 Std. 30 Min
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min