Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La détrempe (la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage (le jour même)
- 200 g de beurre demi-sel (en plaquette)
- 200 g de sucre en poudre
- 250 g de framboises fraîches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1505.5 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 33.3 g
- Yağ
- 21.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 211.5 g
- Sodyum
- 14.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35 min
Samoussas sucrés
30min
Gâteau aux trois laits
2h
Jalousie aux abricots
1h 25 min
Poulpe à la vanille
1h 20min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2 Std. 30 Min
Tartelettes aux crabes et crevettes
1h 10min
Timbale de poulet feuilletée
1h 10min
Brioches italiennes
3h 15min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Gâteau roulé au café
2 Std. 30 Min
Tarte chocolat-cacahuète
1h 30 min