Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Veganer Cashew-Dip
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Cashewkerne, ungeröstet
- 20 g Olivenöl
- 100 g Haferdrink
- ½ TL Salz
Linsen-Kartoffel-Puffer
- 1300 g Wasser
- 150 g rote Linsen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - 1 - 2 Prisen Chiliflocken (isteğe bağlı)
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 50 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 160 g Kartoffel, festkochend, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 70 g Apfelmus
- 30 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 12 Stück
- Kalori
- 7979 kJ / 1905 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 171 g
- Yağ
- 97 g
- Lif
- 38.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quinoa-Köfte mit Salat
1h 30min
Linsenbraten
1 godz. 50 min
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1 godz. 10 min
Dinkel-Vollkornspaghetti mit Linsen-Möhren-Sauce
45 min
Mac and Cheese (vegan)
3h
Kartoffelwaffeln mit Tofucreme
1u.
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 godz. 10 min
Süßkartoffel-Brownies
1u.
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1u.
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30min