Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g onion, cut into halves
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g leek, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g Swiss air-dried beef "Bündnerfleisch", or dried cured ham of choice, cut into strips (2 cm)
- 30 g unsalted butter
- 80 g pearl barley
- 900 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1196.8 kJ / 286.1 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 25.1 g
- Yağ
- 17.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 116.2 mg
Alternatif tarifler
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Goulash soup
2h 35min
Creamy chicken cauliflower soup
40 min
Irish lamb stew
6h 20min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Leek and ham tart
1sa 55 dk
Asparagus and saffron risotto
35 min
Beef stew with gnocchi
3h 15min