Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g lamb, cut into pieces and partially frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 140 g leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 80 g pearl barley
- 100 g lamb bones
- 600 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1644.9 kJ / 391.7 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 35.6 g
- Yağ
- 12.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 12.9 g
- Sodyum
- 1350.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cream of tomato soup
25 min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Pea and ham soup
2h 20min
Minestrone
40 Min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Chicken cacciatore
50min
Hungarian goulash
1h 30 min
Irish stew
1h 30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Cream of mushroom soup
20 min