Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sponge
- butter, to grease
- gluten free flour, to dust
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 1 tsp gluten free baking powder
- 60 g flaked almonds
- 8 eggs
- 200 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529.6 kJ / 365.6 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 34.7 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 149.6 mg
Alternatif tarifler
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11hod. 20min
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1h 45min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Blueberry cheesecake ice cream
14 Std. 35 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20 min
Lemon curd easter biscuits
1 Std. 30 Min
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h