Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sponge
- butter, to grease
- gluten free flour, to dust
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 1 tsp gluten free baking powder
- 60 g flaked almonds
- 8 eggs
- 200 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529.6 kJ / 365.6 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 34.7 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 149.6 mg
Alternatif tarifler
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
Gluten free focaccia bread
1h
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM6)
7 Std.
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168sa 35 dk
Gluten free waffle cones
35min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten Free Brownies
1h 20min
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.