Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sponge
- butter, to grease
- gluten free flour, to dust
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 1 tsp gluten free baking powder
- 60 g flaked almonds
- 8 eggs
- 200 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529.6 kJ / 365.6 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 34.7 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 149.6 mg
Alternatif tarifler
Waffle cones
35 Min
Gluten free focaccia bread
1h
Magnolia Kitchen brownies
1h 10min
Set and forget rice pudding
1h 10min
Gluten free bread rolls
2h 30 min
Allergen Free Melted Chocolate
10 min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Magic bean chocolate cake
1h 40min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min