Cihazlar ve Aksesuarlar
Charlotte Russe
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
8 portions
Malzemeler
-
gelatine leaves8
-
chilled water to soak
-
sponge fingers (approx. 250 g)24
Custard filling
-
eggs separated4
-
sugar175 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream500 g
Raspberry jelly
-
gelatine leaves1 ½
-
chilled water to soak
-
frozen raspberries100 g
-
water100 g
-
caster sugar50 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
149.8 mg
Protein
12.5 g
Kalori
2187.1 kJ /
522.7 kcal
Yağ
29.6 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
16.8 g
Karbonhidrat
53.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Retro
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chilli chocolate truffle cake
1h
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6h 10min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Quiche Lorraine
45min
Egg White Chocolate Cake
50min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2h 30min
Baklava
1h 10min
Caramel Brownies
1h 20min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Plum brioche buns
2h 30min
Mini Classic Polish "torts"
2h 30min
Salted caramel sauce
40min