Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de aceite vegetal para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina de trigo
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de bacalao desalado y deshebrado (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua, muy fría
- 1 cda de polvo para hornear
- 2 huevos
- 60 g miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 58 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentejas con chorizo
1 Std. 30 Min
Arroz con res y brócoli TM6
50 min
Manchamanteles
1 Std.
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 Min
Espaguetis espeluznantes con albóndigas
1h 25min
Pudín de maíz dulce
50 min
Guiso marinero con papas
45 Min
Árbol de vainilla y especias
12h
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 Std.
Tortilla española baja en grasa
45 Min
Croquetas de jamón serrano
10 Std.
Poleá
15min