Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de aceite vegetal para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina de trigo
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de bacalao desalado y deshebrado (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua, muy fría
- 1 cda de polvo para hornear
- 2 huevos
- 60 g miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 58 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de chile de árbol seco
20p
Chile relleno de picadillo de tempeh
55 Min
Poleá
15p
Pollo con mole verde
1 Std.
Sopa de ajo
40min
Mole de olla de la abuela
1 Std. 40 Min
Pasta fresca de chile poblano
40min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Salsa de habanero
5p
Salsa roja de chile habanero
10min
Porra antequerana
1h 10min
Lentejas con chorizo
1h 30min