Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de perejil fresco
- 150 g de bolillo, en trozos
- 250 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de mantequilla
- 600 g de bacalao desalado
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de harina, y un poco más
- 1 pizca de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- aceite de oliva, para untar
- 40 g aceitunas negras deshuesadas
- 2 huevos, batidos
- aceite para freir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croquetas negras de chipirones
9h 45min
Sopa de ajo
40min
Pudín de pan
3 Std.
Caldereta de Sardinas
1 Std. 15 Min
Mermelada cruda de frutos rojos
15 Min
Mermelada de chabacanos deshidratados
40min
Higos con miel y requesón
2h
Estofado de almejas y mejillones con poro
Değerlendirme yok
Croquetas de gambas
9h 10min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min
Calamares guisados
50min
Croquetas de jamón serrano
10h