Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 50 g de apio
- 130 g de cebolla
- 330 g de aceite de oliva
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 100 g de puré de tomate
- 400 g de lentejas, remojadas por 8 horas
- 200 g de vino tinto
- 1 cditas de sal
- 1 cditas de pimienta molida
- 400 g de agua
- 6 huevos
- 3 ramitas de perejil fresco, picado
- 2 ramitas de albahaca, picada
- 500 g de pulpo cocido (6 tentáculos)
- arúgula para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3507 kJ / 835 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 62 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentejas
1j 30 menit
Lentejas estofadas
9h
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45 Min
Arroz al azafrán con pavo
40 min
Garbanzos con espinacas
1h 10 min
Salsa boloñesa
35 Min
Crema de verduras
35 Min
Verduras salteadas
10 min
Crema de queso y miel
30 min
Crema de espinaca
25 min
Crema de chícharos y chardonnay
35 Min