Cihazlar ve Aksesuarlar
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
8 stuks
Malzemeler
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud2
-
water te vullen tot 1L
Taart
-
boter koud, in stukken125 g
-
bloem250 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
water2 el
-
zout1 tl
Garnering
-
tonijn, uit blik uitgelekt350 g
-
witte wijnazijn2 el
-
vers geperst citroensap30 g
-
eierdooier1
-
ansjovisfilet, in olie uitgelekt3 stukken
-
olijfolie10 g
-
honing10 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ½ tl
-
rucola30 g
-
kerstomaten100 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt20 g
-
rode uien in ringen (1 mm)50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 stuk
Sodyum
337.6 mg
Protein
15 g
Kalori
1332 kJ /
318.4 kcal
Yağ
16.9 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
26.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Paasrecepten
14 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Değerlendirme yok
Spek en fontina gerolde pizza
Değerlendirme yok
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Değerlendirme yok
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1sa
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Değerlendirme yok
Peren in rode wijn
5sa
Flan van asperges met zeetong
Değerlendirme yok
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1sa
Gestoomde kip op zijn geheel
Değerlendirme yok
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Değerlendirme yok
Zwarte spaghetti met garnalen
45 dk
Hongaarse champignonsoep
30 dk