Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut (Sushiqualität)
- 100 g Sonnenblumenöl
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (1-2 cm)
- 1 EL Kapern, eingelegt
- 4 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Minze, Basilikum, Koriander), Blättchen abgezupft
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronensaft
- 100 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- 1 TL Senf
- 200 g Spargel, grün, in Stücken
- 100 g Vogerlsalat
- 1 TL rosa Pfefferbeeren, zerdrückt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1738 kJ / 416 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargel Bowl mit Lachs und Kräuteröl
1h 10min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2h 15min
Crostini "Tricolore"
35min
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1h
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5 phút
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Sauce Tatare
15 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min