Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tomatensauce
- 150 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 2 Zweigchen Thymian, Blättchen abgezupft
- ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- 85 g Olivenöl
- 950 g Tomaten, in Viertel
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Pfeffer
- 1000 g Auberginen
- 4 Prisen Salz
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm), zerzupft
- ½ Bund Basilikum, Blätter abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panang-Curry
45 Min
Risotto milanese
30 Min
Bündner Gerstensuppe
55min
Gedämpfte Auberginene mit Reis
1 godz.
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Gemüsetatar
25 Min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 godz. 15 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Lauch-Käsewähe
1h 5 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min