Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de agua fría
-
1
cucharadita de sirope de cebada malteada
veya 1 cucharadita de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de bicarbonato
- semillas de sésamo para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1610 kJ / 384 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 48.2 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan blanco
3h 10min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20 min
Curry en polvo etíope (Berbere)
5min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 Std.
Pan de trigo, centeno y maíz
3óra
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pan de agua
3óra