Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite
- 220 g de agua fría
- 360 g de harina de fuerza
- 40 g de harina integral de centeno
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1965 kJ / 469 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 92.5 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 1182.3 mg
Alternatif tarifler
Chapata con masa madre
17h
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan Venecia
17h 10min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Masa madre en polvo
24 Std. 10 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Masa madre de centeno
96sa 20 dk
Pan gallego con masa madre
15h 30min