Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar)
- 220 g de agua fría
- 255 g de harina de fuerza
- 210 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 11121 kJ / 2658 kcal
- Protein
- 82.3 g
- Karbonhidrat
- 479.6 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 62.1 g
- Sodyum
- 5929.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Masa madre en polvo
24h 10min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23h
Pan payés con masa madre
16h
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min