Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite (para engrasar)
- 220 g de agua fría
- 255 g de harina de fuerza
- 210 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 11121 kJ / 2658 kcal
- Protein
- 82.3 g
- Karbonhidrat
- 479.6 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 62.1 g
- Sodyum
- 5929.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Pan Venecia
17h 10 min
Masa madre en polvo
24h 10 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30 min
Pan payés con masa madre
16 Std.