Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa Challah
- 450 g de agua
- 100 g de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 850 g de harina de repostería
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 20 g de sal
Montaje y horneado
- 100 g de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de leche, a temperatura ambiente
- 1 cucharada de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 8.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 394.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo en salsa de champiñones
1h 30min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Bartolos
40 min
Panecillos de patata
15 Std.
Pan de Cádiz
6 Std.
Empanada murciana de atún
45min
Tiramisú de caramelo TM6
4h 50min
Pan con mantequilla de hierbas
2 godz.
Bollo portugués (Fogaça)
3h
Tortas blandas de anís
1 godz. 20 min
Trenza de leche
2 Std. 30 Min
1 receta, 3 platos: Espaguetis con albóndigas. Sopa asiática con albóndigas. Ensalada griega con albóndigas
1h 45 min