Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soaker frío
- 50 g de pipas de girasol
- 40 g de semillas de lino
- 90 g de agua
Masa madre de manzana y trigo
- 100 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 140 g de harina integral de trigo
- 200 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 4252 kJ / 1016 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 161.6 g
- Yağ
- 26.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 13.7 g
- Sodyum
- 1792 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche rápido
1h 50 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Pan corsario doble
Değerlendirme yok
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan de caja
2h 15min
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4h
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Panecillos artesanos
1h 30min