Pan rústico suizo (larga fermentación)

Pan rústico suizo (larga fermentación)

4.4 5 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 25sa 20 dk
2 unidades

Malzemeler

Harina tostada
  • 100 g de harina de fuerza
Poolish
  • 150 g de agua a temperatura ambiente
  • 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
  • 150 g de harina de fuerza
Masa
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 270 g de agua fría
  • 50 g de harina integral
  • 200 g de harina de fuerza
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 unidad

Protein 27.5 g
Kalori 3676 kJ / 878 kcal
Yağ 3 g
Lif 10.4 g
Karbonhidrat 177.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...