Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Harina tostada
- 100 g de harina de fuerza
Poolish
- 150 g de agua a temperatura ambiente
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 270 g de agua fría
- 50 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 3676 kJ / 878 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 177.5 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan Venecia
17h 10min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan pide integral (Pide ekmek)
2 godz. 40 min
Barritas crujientes malteadas
6 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Mezcla de especias para panes clásicos
5 Min
Mermelada de fresas
1 Std.
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 Std.
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan de trigo con masa madre
15h