Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre de centeno
- 260 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- 25 g de pan rallado
- 50 g de agua
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 90 g de agua
-
100
g de harina integral de centeno
veya 100 g de harina de centeno - 180 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas especias para pan
- 1 cucharadita de manteca de cerdo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 7876 kJ / 1882 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Karbonhidrat
- 341.2 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 43.1 g
- Sodyum
- 4966.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Chapata con masa madre
17h
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan Venecia
17h 10min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan de centeno y manteca
16h
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.