Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1600 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbled -
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 60 g shallot, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 640 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
- 120 g dry white wine
- 1 ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1996.3 kJ / 477.1 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 580.2 mg
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Creamy Pea Soup
40min
Pea and Mint Soup (TM6)
20p
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min.
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Bloodshot Devilled Eggs
40min
Spaghetti Carbonara
25 min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Risotto with Parmesan
40min
Asparagus Risotto
45min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min