Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- 1 c. à soupe de curcuma en poudre
- 1 c. à soupe de paprika
- 1 c. à soupe de gingembre
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 cuisses de poulet
- 800 g d'eau
- du sel
- 4 m'semen (voir "Conseil(s)")
- 100 g de lentilles vertes sèches
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- 10 brins de coriandre fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1607 kJ / 385 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10 min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25 min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Pains batbout marocains
1h
Couscous tfaya au poulet
2h
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Boreks au fromage
35 Min
Tajine de kefta aux œufs
1h 15min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min