Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 350 g di Champagne
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- chicchi di melagrana, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 68.9 g
- Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 1.4 g
Alternatif tarifler
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto fragole e pesto di rose
40min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Risotto fragole e cioccolato
30min
Risotto cacio e pere
40min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto allo Champagne
25min
Risotto alla melagrana e coppa
35 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 min