Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 2 pizzico di pepe nero in polvere (isteğe bağlı)
- 100 g di farina di ceci
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 17.9 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Svizzere vegan
1h
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Farina di legumi (vegan)
10min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Crêpes (vegan)
1h
Frittata senza uova
1 Std. 50 Min
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min
Polpette di fagioli e rosmarino
20min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min