Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di funghi secchi a pezzi
- 500 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 500 g di patate, pelate e a dadini
- pangrattato q.b.
-
1
dado per brodo vegetale
veya 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale - 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Pandolce genovese
1h 30min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Riso in torta verde
1h 30min
Torta pasqualina
2óra 5p
Panissa
45 min
Torta di riso salata
2h 10min
Pansoti in salsa di noci
2h
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Farinata di ceci (vegan)
2h