Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di funghi secchi a pezzi
- 500 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 500 g di patate, pelate e a dadini
-
1
dado per brodo vegetale
veya 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale - pangrattato q.b.
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Torta salata bietole e uova
2h
Torta di riso salata
2h 10min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Torta pasqualina
2h 5min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Pansoti in salsa di noci
2h
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 phút
Panissa
45min