Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di cipolla
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pere Kaiser, a cubetti
- 150 g di Taleggio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2268 kJ / 542 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto con uva e gorgonzola
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla monzese
35min
Risotto timo e toma
35min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min