Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di fave fresche, sbucciate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 569 kJ / 136 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 221 mg
Alternatif tarifler
Crostata con fiori di zucca
1 godz. 30 min
Lasagna di zucchine al pesto
50 min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40min
Sformatini di finocchi
1 godz. 30 min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 godz. 15 min
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Parmigiana di cavolfiori
1h
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1sa 20 dk
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min