Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser, lauwarm
- 10 g Essig
- 2 Prisen Salz
Füllung
- 750 g Äpfel, in Stücken (3 cm)
- 150 g Walnusshälften
- 80 g Zucker
- 50 g Paniermehl
- 15 g Zitronensaft
- 1 TL Zimt
- 60 g Rosinen
- 80 g Butter, in Stücken
Vanillesauce
- 300 g Milch
- 4 Eigelb
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1730 kJ / 413 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 76 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfelstrudel
1h 20min
Bienenstich
2h 40min
Biskuit
1 Std. 30 Min
Donauwellen
2h 40min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Rohrnudeln mit Pflaumen
1h 50min
Karamell-Kaiserschmarrn
1 Std.
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2 Std.
Birnen-Mürbeteig-Strudel
3h 15min
Mürbteiggalette mit Steinobst und Pistaziencreme
1h 15min
Grießschnitten mit Heidelbeer-Kompott
2 Std.
Zwetschgenknödel
1h 10min