Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 100 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkelsemmerl
14h 30min
Mohnflesserl
14h 30min
Frühstückskipferl
17 Std. 15 Min
Wachauer Laberl
15h 20min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min
Bauernbrot
16h 15min
Toastbrot
16 Std.
Dinkel-Wolke
16h 30min
Knusperspitze
5 Std. 30 Min
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Roggensauerteig
96h 20 min
Brot Venezia
17h 10 min