Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 100 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 100 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 200 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 10 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 684 kJ / 163 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lesachtaler Hausbrot
30 Std. 30 Min
Weißbrot
15hod.
Dinkelweckerl
23h 40 min
Frühstückskipferl
17 Std. 15 Min
Dinkel-Wolke
16hod. 30min
Toastbrot
16h
Mohnflesserl
14 Std. 30 Min
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Knusperspitze
5h 30 min
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Dinkelsemmerl
14 Std. 30 Min
Brioche Kipferl
2h 10min